Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Σε μια περίοδο που οι άνθρωποι αρχίζουν, σταδιακά, να αντιλαμβάνονται περισσότερα πράγματα γύρω τους, μας γίνεται εξίσου αντιληπτό, ότι συγκεκριμένα άτομα, ή επιρροές, ασκούν αρνητικότητα πάνω μας.
Δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθουμε ότι ένα άτομο μας απωθεί χωρίς σαφή λόγο.
Δεν είναι λίγες οι φορές που βρισκόμαστε με έναν άνθρωπο και όταν φεύγουμε νιώθουμε αποδυναμωμένοι, ρουφηγμένοι ή με κακιά διάθεση.

Είναι γνωστό ότι δεν είναι όλοι γύρω μας θετικοί.
Υπάρχουν άνθρωποι που είναι αρνητικοί. Κάνουν κατά κύριο λόγο αρνητικές σκέψεις, με αποτέλεσμα να επηρρεάζουν αρνητικά και τους ανθρώπους γύρω τους. Είτε μέσω του λόγου, είτε μέσω της πράξης, είτε μέσω ακόμα και της αρνητικότητας που εκπέμπουν.
Είναι επίσης γνωστό ότι ο ψυχικός βαμπιρισμός συμβαίνει συχνά ανάμεσα στους ανθρώπους.
Δεν τον ασκούν όλοι εσκεμμένα, συνήθως το κάνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν.
Τα άτομα όμως που ασκούν εκούσια και ηθελημένα τον βαμπιρισμό και την εκπομπή αρνητικής ενέργειας, πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή, καθώς τέτοιες επιθέσεις μπορούν να μας επηρεάσουν και να λειτουργήσουν εις βάρος μας, σε βαθμό που δε μπορούμε να υπολογίσουμε.

Πέρα από αυτά τα καθημερινά, υπάρχουν πολλοί άθλοι τους οποίους πρέπει να βγάλουμε σε πέρας, βγαίνοντας αλώβητοι.

Η θωράκιση ενάντια σε τέτοιου είδους επιρροές μπορεί να επιτευχθεί με ποικίλους τρόπους.
Μερικούς θα τους αναλύσουμε παρακάτω...


Κρύσταλλοι και ημιπολύτιμοι λίθοι: Ένας κρύσταλλος κρεμασμένος στο λαιμό μπορεί να βοηθήσει και να παρέχει προστασία ενάντια σε τέτοιου είδους επιθέσεις.
Υπάρχουν συγκεκριμένοι λίθοι που παρέχουν προστασία.
ΙΑΣΠΗΣ - Ο ίασπης είναι πρώτης τάξεως λίθος για προστασία. Προστατεύει και από τη βασκανία (κακό μάτι). Είνια τόσο ισχυρός, που μπορεί μέρος της αρνητικής ενέργειας να το επιστρέψει πίσω στον αποστολέα.
ΤΙΡΚΟΥΑΖ - Το τιρκουάζ χρησιμοποιείται για προστασία στα ταξίδια, όταν κάποιος έχει να περάσει από επικίνδυνα περάσματα.
ΧΡΥΣΟΛΙΘΟΣ - Αυτός ο κρύσταλλος χρησιμοποιείται τόσο για προστασία, όσο για πρακτική σκέψη και λήψη αποφάσεων.
ΧΑΛΑΖΙΑΣ - Ο κρύσταλος-μπαλαντέρ, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε σκοπό. Επίσης μπορείτε να συνδυάσετε ένα χαλαζία μαζί με μια άλλη πέτρα, καθώς ο χαλαζίας θα λειτουργήσει ως πολλαπλασιαστής και θα αυξήσει ακόμα περισσότερο την ενέργεια.

Χαλκός: Ο χαλκός προστατεύει από αρθριτικά και λοιμώξεις, σκοτώνοντας μικρόβια υπεύθυνα για αυτές, σε ποσοστό 99,5%. Η οξείδωση του χαλκού είναι ευεργετική για τον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ για κάποιους άλλους είναι δηλητήριο.

Οργονίτες: Συνδυασμός χαλκού, ρινισμάτων αλουμινίου και κρυστάλλων μέσα σε κρυσταλλική ριτίνη.

Ανοιχτόχρωμα ρούχα: Να φοράτε ανοιχτόχρωμα ρούχα, γιατί εκπέμπουν φως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου